19 mars 2010

Intressant tjuvlyssning

Sitter just nu efter middagen och kolla mailen av olika anledningar.
Brevid mig sitter en herre som via telefon och dator ska konfirmera en privat flygning imorgon fran Dominikanska till Bahamas för honom själv och några andra... Snacka om att leva i andra världar!

Idag har solen strålat på oss och farmor har till och med erkänt att hon bränt sig... Hon har frossa!!
Hehe, det händer inte ofta att hon erkänner detta!

Stora R har provat på hotellets barnklubb och lekt med andra barn än sin lillebror ett tag. Imorgon skall de ha pyjamasparty för barnen på klubben, det vill han gärna vara med på.
Vi andra har väl mest slappat, badat och solat.
Det är skönt nu när det gått några dagar och man inte längre behöver vara så hård på att barnen inte ska vara i solen för mycket.

Däremot har vi ännu inte varit uppe tillräckligt länge för att se någon av de shower de har på hotellet varje kväll... Skyller pä jetlag.... Eller barnen.... De vaknar ju fortfarande okristligt tidigt. Men nu gör det ju inte så mycket eftersom vi på det sättet alltid får bästa platserna på stranden!!!

Nä, nu är det dags att återgå till de andra. Jag ville bara uppdatera mig lite på hemmaplan.
Vi får se om det blir något mer inlägg innan hemfärd. Vi vill ju hålla koll på vädret hemma...

Och förresten, grattis på födelsedagen i efterskott pappa, hoppas blommorna kom fram!!!

1 kommentar:

  1. Vad skönt det låter med sol & lata dagar men här är det inte så illa här. Var just ute på en promenad och vattnet forsar överallt. Fåglarna kvittrar, det är 7 grader varmt och jag har fått vårkänslor. Ha det så gott och stora kramen till dig

    SvaraRadera