28 mars 2010

Reality..

Jaha, då var man tillbaka i verkligheten igen.

Hemresan igår var om möjligt ännu längre än ditresan trots att den tog kortare tid! Lilla R vägrade nämligen att sitta någon annanstans ön i just mitt knä så jag hade honom hela vägen. 8,45 timmar från Puerto Plata till Frankfurt och sen 1,30 timmar från Frankfurt till Landvetter... Pust, ryggen värker lite idag.
Jaja, det var ju sista resan med honom i knät!

Sista veckan på Grand Oasis Marien på Costa de Ambar var jättebra. Vädret stabiliserade sig och temperaturen låg på ca 30-33 grader och vattnet i både poolen och i haven blev varmare och varmare för varje dag. Så här i efterhand var det nästan bra att det var lite molnigt den första veckan annars hade man väl bränt sönder sig. Vi åt middag på restaurangerna de flesta dagarna och åt bara på buffén de dagar stora R skulle vara med på Minidiscot de hade ett par av kvällarna. Vi såg till och med en show till slut. De hade en "Tribute to Michael Jackson" som stora R fick vara med i tillsammans med de andra barnen.

Fotografier från resan får jag ta en annan dag eftersom J har lagt beslag på båda videokamera och de vanliga bilderna för att ta kopior.

Pappa hämtade oss på Landvetter igår och det blev en lugn kväll. Det var inte mycket vi orkade göra.
Imorse (nåja) vaknade vi av att telefonen ringde 10.40 (sommartid)!!!! Det har aldrig hänt att barnen, eller vi för dem delen sovit så länge. Inte ens när vi kom hem från Venezuela.
Det var bara att parvla sig upp och börja tvätta. Herregud vad tvätt det blev...

Imorgon är det jobb igen och fortsatt tvätt naturligtvis. Nu ska vi göra ett försök att lägga barnen, spännande att se hur det går!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar