01 maj 2010

Nu råder lugn.

Kom hem från ett barnkalas alldeles nyss, 13 st barn i åldrarna 2-6 år och 3 st under 1 år... Födelsedagsbarnet var nöjd över sina presenter, det enda han hade önskat sig var "Bakugans" och det var väl i princip det enda han fick. Så nu är han kung på gatan med flest "Bakugans". Och för er som inte har 5-åriga småkillar hemma kan jag tala om att Bakugan är ett typ av spel, typ Pokémon (som jag inte heller fattat...) med kulor i plast som öppnas när de rullas över magnetiska kort eller kastas i marken.

Varje kula har ett kraftkort kopplat till sig och med det kan man då se vem som vinner fighten. Jaja, vi får väl se hur det utvecklas, om man behöver lära sig att spela eller inte. Just nu handlar det mest om att samla på sig så många som möjligt verkar det som!

Men jösses vilken ljudvolym och vilket stök det var på kalaset. Är glad att detta årets kalas hemma hos oss är avklarade. Vi har ju sett till att förlägga samtliga födelsedagar till de första 4 månaderna :)

Det kan bli lite hektiskt men sen är det avklarat.

Här hemma råder just nu ett stilla lugn, stora R sprang upp på övervåningen för att spela, lilla R däckade i bäddsoffan och maken gick ut för att röja lite i garaget.

Igår pallrade vi oss ner till Valborgsfirandet i regnet... Av brasar blev det mest rök. Typiskt, för förra året missade vi brasan eftersom det varit så torrt att den brann ner på mindre än 10 minuter... (Den är inte så stor kan jag tillägga). Men med tanke på hur fuktigt det var igår så var det kanske inte så konstigt.

Jag fick iallafall inviga mina nya rosa gummistövlar som inhandlades i Ullared i tisdags!!

2 kommentarer:

  1. http://falkenberg.harryspubar.se/2009-11-21
    Kolla in killarna!!!
    Kolla bilden till höger...helt rätt!!!

    SvaraRadera
  2. http://falkenberg.harryspubar.se/2009-11-13
    13 var det vissst...:-)

    SvaraRadera