23 juli 2010

Rätt svar:

Grattis Jenny! Det var Borås Djurpark.

Borås är en märklig stad, med ett märkligt väder. Det var mulet och grått mest hela dan och när vi hade traskat igenom hela djurparken och kom ner till pingvinerna började det regna. Inte så konstigt, det regnar ju alltid i Borås... Så fort vi kom ut på motorvägen och någon kilometer efter Borås stadsgräns så sprack det upp och solen gassade på oss och har så gjort resten av kvällen!

Vi fick iallafall en jättetrevlig dag i djurparken, vädret var perfekt för spaning på vilda djur. Sist vi var där var det ganska varmt och djuren var slöa och låg mest och solade sig. Idag var det full fart. Elefanterna kastade lera på varandra, girafferna busade och tigrarna badade i sin lilla pool. Till och med vargarna fick vi syn på denna gången!

När vi kom hem fick vi fint middagsbesök av barnens morfar som kul nog tog bussen hit så att vi fick chans att bjuda på vin till maten.

Det är rätt skönt att inte ha dagarna planerade, utan kunna bestämma på morgonen vad man känner för att göra på dagen.

Ja visst ja, byrån blev beställd samtidigt som sängen till lilla R, så nu väntar vi spänt på att det ska bli måndag igen ;)

1 kommentar:

  1. Men visst är det alltid så i Borås! Vi var ju på Kolmården förra veckan och det var runt 30 grader båda dagarna så djuren var väldigt slöa tyvärr. Lite tråkigt så eg är det ju perfekt när det är lite halvdant väder.

    SvaraRadera