15 januari 2010

Ännu en arbetsvecka slut

Och det känns som om det har hänt massor och det har det. Helt plötsligt har allt vänts upp och ner och massa möjligheter öppnar sig, lite märkligt hur fort det kan ändra sig.

På hemma fronten har lilla R haft öroninflammation, dubbelsidig... Naturligtvis hade han det ett par dar innan vi upptäckte det, stackaren. Usch, dags att han lär sig prata så sånt här inte händer igen. Nu när han har ätit penicillin ett par dar och man tror att allt är frid och fröjd så kommer man hem en fredagkväll efter att ha tränat efter jobbet och stora R har kräkts ner heeeela badrummet. Jahapp, så var det med det fredagsmyset.

Och jag hoppas så att det inte är kräksjuka utan att det går över tills i morgon eftersom han på söndag ärbjuden på barnkalas hos en dagiskompis. Men det verkar inte lovande...
Det är så synd, sist han var bjuden, om man räknar bort kalaset hos hans bästa kompis på dagis, var samma dag som vi gifte oss.... Och nu detta. Skitkräksjuka!

Och bara nu inte lilla R blir smittad, för hur funkar kräksjuka ihop med en penicillinkur? Hur vet man att han inte kräks upp det?

Imorgon kommer en spännande uppdatering av veckans viktresultat... Det är lite nervöst att hoppa upp på vågen igen, nu är det ju inte vätska som försvinner längre och jag har ju aldrig tidigare hållt på två veckor konsekvent. Ketonerna är iallafall kvar, det bådar gott.

På återseende imorgon.

Nu skall jag tillbaks till vårt pausade Let´s Dance...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar