27 juli 2009

Det brinner i plånboken ;)

Det brukar det ju göra när det är så dåligt väder, hoppas vädret blir bättre snart så man kan spendera dagarna på annat än att handla.

Mest är det Tradera som lockar men även mulitmediabutikerna lägger ut fälleben åt oss. Högst på listan just nu står en mini-pc, håller på att bli skogstokig på denna vi har nu, markören lever sitt egna liv och är man inte konstant uppmärksam blir det helt oläsligt.
Även en ny tv till sovrummet hade varit bra, den vi har nu är helt otittbar den första kvarten eftersom bilden hoppar hela tiden... Vi får väl se till att lägga ut lite på Tradera till försäljning så vi kan finansiera eventuella inköp ;)

För övrigt väntar vi på bra väder rent allmänt, stora R väntar ju på både Liseberg och Borås Djurpark men vi vill ju inte åka när det regnar. Kan ge mig 17 på att det är kanonväder på söndag, den enda dan som vi har inomhusaktivitet inbokad...
Jag har ju semester igen, eller rättare sagt, jag är föräldraledig i 3 veckor, sen är det dags för inskolning av lilla R, men det får maken sköta om denna gången med.

Helgen var lugn, barnen och maken kom hem från Falkenberg på lördag förmiddag och på kvällen hade vi lite kompisar här på grillkväll, detta får vi fortfarande sona för eftersom stora R inte kom i säng förrän efter kl 24. Hoppas han sover ifatt sig lite imorgon!
Lilla R håller på att få massa tänder på en gång och håller oss lagom vakna på nätterna med sitt hjärtskärande skrik. Resten av natten sover han väldigt oroligt. Tur vi är lediga båda två så vi kan turas om att ta morgnarna.

1 kommentar:

  1. Jag "hjälpte" syrran att köpa en minipc på MediaMarkt i måndags. Den kostade 4.990 kr och med 30 månaders räntefri avbetalning blir det 166 kr/mån. Men skynda på ifall ni skall utnyttja det erbjudandet, gäller bara till den 31:e!!

    SvaraRadera