05 april 2009

Ironic



Just så känns det i natt.

Efter en bra dag så kom magsjukan på lilla R tillbaka med full kraft i natt. Bytte blöjor, pyjamaser och lakan halva natten. Och han hade så ont i magen det lilla livet, odören i vårt sovrum var inte att leka med, det var så man fick ont i huvudet. Till råga på allt upptäckte vi i går kväll, efter att ha kört otaliga tvättar, att vattnet i tvättmaskinen inte tömdes ut och lamporna blinkade. Det hade ju varit höjden av otur om den gick sönder just nu.

Som tur var hade C rotat fram bruksanvisningen och löst problemet när jag gick upp i morse. Pust, det hade inte vart kul med kombinationen kräksjuk unge och trasig tvättmaskin.

Imorgon skulle vi åkt ner till Falkenberg för lite avkoppling med farmor och svåger, men det blir nog inget för mig och lilla R iallafall. Får se hur stora R och C gör. Kusinerna kommer nämligen också vara där och det är ju onödigt att smitta ner dem.

Ullared får vänta med andra ord.... (snyft....)

1 kommentar:

  1. Stackars er! Och inget Ullared! Men det viktiga är ju att sonen blir frisk och att ni inte smittar ner halva bygden. Att åka bil med en magsjuk son kan inte vara någon hit...
    Kramar

    SvaraRadera