25 mars 2009

Åh vilket party

Efter kyrkan och fotografering begav vi oss till Råda Säteri där våra gäster väntade. Efter lite mingel och mer fotografering var det dags för middagen som bestod av:

Förrätt:

Citron- och dillbakad röding serveras med löjrom och blomkål

Huvudrätt:
Hasselnötsglacerad tupp från Tockagården samt portvinsbräserat lårserveras med potatis- och selleriterrin

Efterätt:
Vaniljbavaroise med pistage och marmelad på röda bär serveras med vaniljglass

Nån som blir sugen??? Till detta serverades utsökta viner framtagna av Rådas sommelier.
Tal hölls och spex genomfördes.
Efter detta var det dags för kaffe och avec och lite senare på kvällen var det

Tårta:

Vitchokladmousse med färskost, en interiör på hallon/passion och med vaniljcrumbel. Ljus botten med hallon i.




Sen var det dags för vals och baren öppnade och vi festade så grannarna på andra sidan Rådasjön klagade...



Vi hade inte tänk att ha DJ med som tur var hade vår käre Toastmaster fixat både det och ljud- och ljusanläggning så det var dans resten av kvällen med en liten paus där det spelades upp film och bildspel fråb svensexan och möhippan...
Tydligen blev vi "utkörda" en halvtimme efter stängning.
Man kan väl lungt säga att det var en riktig brakfest.

1 kommentar:

  1. Å vad fina ni är när ni dansar! Men jag vill se mer närbilder, det är så svårt att se hur ni ser ut på de små korten... :)

    Menyn såg läcker ut och det verkar ha varit en bra fest.

    Kram

    SvaraRadera