04 mars 2009

Resa bokad!!!

Vi har bokat resa till Dominikanska Republiken!!!! I mars nästa år bär det av, hela familjen plus svärmor, svåger och hans sambo.




Vi gjorde en liknande resa innan stora R fyllde 2 år, till Venezuela. Denna gången åker vi innan lilla R fyller 2 år. Eftersom barn under 2 år endast betalar flygskatt kostar det inte många kronor för dem.

Vi har bokat 2 veckor på ett hotell med kategori ****+ (4 stjärnor och ett plus), All-Inclusive, det kan ju inte gå fel!!! Och ja, med 5 vuxna och 2 barn blir det även lite semester för oss som föräldrar...



Det är tredje gången jag och C åker på All-Inclusive. Vissa tycker att det verkar jättetråkigt, men som stressade, heltidsarbetande småbarnsföräldrar föll vi för konceptet med en gång. Man behöver inte fundera på nånting, behöver inte tänka på mat eller pengar. Allt är ju bara att hämta och tycker inte barnen om maten hämtar man ny på den dignande buffén. Sen går det ju att ta sig utanför hotellet och äta på "stan" om man vill, det kan man ju unna sig när allt annat ändå är betalt.


Första gången var vi i Mexico och firade min 30-årsdag, det är ett land jag gärna återvänder till. Massa kultur att se, vi hade inga barn då och kunde avverka lite kultur ;)

Andra gången var vi som sagt i Venezuela men då var vi mest på hotellet, dels för att hotellet låg dumt till och dels för att jag inte ville ta ut stora R i den hiskeliga trafiken i onödan...
Och ja, vi har bokat dubbelrum.... ;)

3 kommentarer:

  1. Åhååå va mycket som händer i ditt liv bara så där över en kvart. :) Va snygg du är & va kul med brölop Kix! Välkommen in i bloggträsket & tillbaka till jobbet oxå för den delen...

    SvaraRadera
  2. Hej hej Kicki!
    Såg att bloggan brunetthella hann före mig :-) men vad kul att få läsa din blogg. Vad underbart härligt det låter med resan. Vi är också i tagen att boka vilket flygbolag har ni använt er av? Grattis till din "nya" vikt. Det är så inspirerande att få läsa om sådant.

    SvaraRadera
  3. Ohh vad härligt.. vill emd resa känner jag.. speciellt när man ser bilderna.. haha.

    SvaraRadera