06 september 2009

Mulleskolan

Igår var vi nere vid sjön här hemma för att Friluftsfrämjandet hade information om sin verksamhet och som de goda föräldrar vi är tänkte vi anmäla stora R till Mulleskolan, eller Knytte som det heter när man är under 5 år...
Dessvärre var det 100 andra som hade tänkt samma sak och med tanke på att det kommer bli en (1!) grupp på ca 8 barn är ju chansen minimal att han kommer med.
Å andra sidan kanske det är tur det för de måste ha en förälder med sig när de är med eftersom de inte är så gamla. Och tiden för aktiviteten är onsdagar kl 14,30 - 16,00, öhhh, hur tänkte de nu?

Idag ska vi till Lerum och botanisera i skoaffärer för att senare dra på släktkalas, ska bli spännande att se vilka som kan stå emot tårta och kakor med tanke på att många på kalaset är med i vår tävling... Inte helt säker själv på att jag kommer stå emot, det beror lite på vad som serveras.
Ikväll får jag tänka på att inte äta något efter kl 22 vilket inte kommer bli några problem, då ligger jag ju oftast och sover nu för tiden. Antingen på soffan eller i sängen.
Imorgon är det dags för provtagning. Håll tummarna för bra värden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar