23 maj 2009

Middag lördagen 23 maj.

Efter dagens träning med både spinning och promenad är jag bara tvungen att visa er min bulgursallad som jag gjorde till det grillade köttet!Innehållandes bulgur, egenkokta rödbetor, sugarsnaps, sparris, broccoli, körsbärstomater, gul paprika och massor med fetaost! (Kass bild, jag vet...)


Som en liten parentes kan jag nämna att jag faktiskt köpte blommor till maken idag eftersom det imorgon är 10 år sedan vi blev tillsammans...
Nu ska jag slänga ett av barnen isäng och bänka mig framför Robinson.

2 kommentarer:

  1. Vad romantiskt av dig... Min gubbe fick ett sms häromdagen 18/5 om att det den dan var 11 år sedan vi flyttade ihop (1:a gången). Mindre romantiskt! Tog vårat ett par dar senare då det var barnfritt... Snart e jobbhelgen gjord,suck! Blev glad när jag kollade schemat o insåg att jag inte ska jobba nån mer helg förrän i juli. O då e de bara en helg sen e de SEMESTER!! Jippie! Fan va gott! O i år ska jag ha 4 veckor, hade bara 2 förra året eftersom jag pluggade. Kram kram tills nästa gång.

    SvaraRadera
  2. Jag är ingen fan av bulgur men det där så väldigt gott ut!! Har du inga bilder på dig själv? Du är så jäkla duktig som kämpar på!!

    Kram Joppe

    SvaraRadera